Homepage – Setari site

În anul 2010 a fost înființată S.C. Konzervgyar S.R.L. cu scopul de a facilita contactul micilor ferme familiale cu fabricile de conserve. Prin încheierea contractelor direct cu producătorii se evită intermediarii iar astfel câștigă atât producătorul care își valorifiă produsele la prețul pieței cât și fabrica de conserve care achiziționează materia primă la un preț convenabil.

Anual firma noastră a încheiat contracte pe o suprafață de 150.000 metri liniari cu peste 170 cultivatori.

În prezent dispunem de 38 centre de colectare dotate cu mașini de sortat.

Scopul nostru este de a prezenta cât mai multor agricultori avantajele cultivării castraveților prin utilizarea unei tehnologii moderne, astfel asigurând un venit sigur micilor fermieri.

Pentru ca fermierii să obțină o producție cât mai mare asigurăm sprijinul specialiștilor atât la înființarea culturii cât și pe parcursul anului. Firma noastră vă asigură în avans materialele de care aveți nevoie pentru realizarea culturii: plasă, sistem de irigare, folie, răsad, îngrășămintele fungicide, iar producătorii au posibilitatea să le plătească din producție.

Dacă sunteți interesați de o colaborare cu firma noastră vă rugăm să ne contactați COLABORARI.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.