Colaborari

De ce sa colaborati cu S.C. Konzervgyar S.R.L.?

 • O mare problemă a agricultorilor români este găsirea unei piețe de desfacere pentru produsele cultivate.
  Acesta este marele avantaj al colaborării cu SC Konzervgyar SRL. Firma noastră asigură achiziționarea cantității totale de castraveți la prețul pieței.


 • Un alt avantaj este că vă asigurăm în avans materialele de care aveți nevoie pentru realizarea culturii: plasă, sistem de irigare, folie, răsad, îngrășămintele fungicide, iar dumneavoastră aveți posibilitatea să le plătiți din producție. Pentru realizarea unei producții cât mai bune specialiștii noștri vă vor îndruma prin indicarea tratamentelor care trebuie efectuate pentru combaterea bolilor și dăunătorilor.

 • Colaborarea se realizează pe bază de contract. Singura condiție pentru încheierea contractului este să dispuneți de certificat de producător agricol care poate fi solicitat de la primăria localității pe raza căreia se află suprafața de pământ pe care doriți să realizați cultura.

 • – La aproximativ 1 lună de la încheierea contractului veți putea ridica de la centrul de colectare cel mai apropiat materialele de care aveți nevoie pentru înființarea culturii. Pentru înființarea unei culturi de castraveți prin metoda palisată de 100 metri liniari aveți nevoie de o suprafață de aproximativ 100 m2. În perioada 20-25 aprilie pentru culturile timpurii iar pentru cele târzii – 10 – 15 mai, veți primi răsadurile. Prima recoltă apare la aproximativ 30 zile de la plantare.
  – Ciclul de creștere a castraveților este de aproximativ 4 luni, dar perioada poate fi extinsă dacă există condiții meteorologice favorabile.


 • Preluarea producției se realizează la centre de colectare. În prezent în cadrul firmei noastre funcționează 38 centre de colectare ,Dar suntem in continua dezvoltare.

 • În cadrul fiecărui centru există o persoană delegată de către firma noastră care asigură preluarea producției, sortarea acesteia și care realizează plățile către producător. Zilele de colectare sunt stabilite în cadrul fiecărui centru aparte. Castraveții sunt sortați cu o mașină specială în şase categorii ( 3-6 cm, 4-7 cm, 5-8 cm, 6-9 cm, 9-12 cm, 12-14 cm) și ambalați în saci. Prețul de achiziție cel mai ridicat se oferă pentru categoria de 3-6 cm.
 • – Plata se realizează săptămânal în numerar, cultivatorii având posibilitatea să returneze avansul oferit de firma noastră din aceste sume. Deoarece există o cerere mare de castraveți se preconizează creșterea prețului de achiziție.

CONTACTEAZĂ-NE:

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.